מרכיבים:
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 כוס בורגול
- מלח, פלפל
- 1/2 כפית כמון
- כף שמן זית
- 1/2 ק”ג פול ירוק קפוא שהופשר
אופן הכנה:
מחממים כף שמן זית בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה.
שוטפים את הפול ומוסיפים לסיר עם מעט מלח.
יוצקים לסיר שלוש כוסות מים חמים ומבשלים חצי בישול
מוסיפים לסיר את הבורגול והכמון, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהמים מתאדים, מתקנים תיבול לפי הצורך.
3 כפות גדושות = מנת פחמימה לארוחת צהרים