מנה אחת = 2 מנות חלבון תחליפי לגבינה
מצרכים:
60 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות
30 גרם בולגרית טבעונית מפוררת
שליש קופסה של עגבניות מרוסקות או 3 עגבניות בינוניות קלופות מרוסקות
תיבול במעט מלח, פלפל שחור, צילי גרוס
חופן קטן של פטרוזיליה
הכנה:
שופכים את העגבניות המרוסקות למחבת ומביאים לרתיחה. מתבלים במעט מלח, פלפל שחור וצ’ילי גרוס ומערבבים.
מפזרים מעל רוטב העגבניות את קוביות הטופו ואת הבולגרית הצמחונית.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כעשר דקות עד שהטופו רך וסופג מטעמי הרוטב
מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים.
ניתן להכין את המתכון רק עם הטופו ואז כל המתכון הוא מנה אחת תחליפית לחלבון גבינה.