2 עגבניות טריות
חצי קופסת שימורים קוביות עגבניות
כפית רסק עגבניות קטן
שום טרי 4 שיניים לחתוך לרצועות
1 פלפל אדום – לחתוך לרצועות
פטרוזיליה
2 ביצים
על מחבת חמה מרססים ספרי שמן מטגנים את השום עגבניות ורצועות הגמבה.
מוסיפים את כף רסק עגבניות וקופסת קוביות עגבניות ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות. מוסיפים תבלינים – מלח, פלפל כורכם ובסוף מוסיפים את הביצים עד שהן מכונות.
כל הכמות = 2 מנות, מנה = חלבון גבינה
אם מכניסים רק ביצה שלמה + חלבון מביצה נוספת = חלבון וחצי גבינה