מרכיבים:
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (למתכון ללא סוכר יש להשתמש באינסטנט פודינג ללא סוכר כמו של סוויטנגו)
- 1/2 כוס חלב 1%
- 1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל (לקרם. למתכון ללא סוכר יש להשתמש באינסטנט פודינג ללא סוכר כמו של סוויטנגו)
- 5 ביצים
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
אופן הכנה:
להקציף 5 ביצים שלמות ולהוסיף חבילה אינסטנט פודינג וניל.
לשטח על נייר אפייה מרוסס בתרסיס שמן ולאפות בחום 180 מעלות למשך 12 דקות. יש לצנן היטב לפני שמפרידים מהנייר.
קרם:
להקציף חצי כוס חלב, חצי חבילת אינסטנט פודינג וניל וגבינה לבנה
למרוח על משטח הבצק שהתקרר ולגלגל לרולדה.
7 מנות
כל מנה = פחמימה מתוקה + חלבון