חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

קינואה מבושלת

 

7 מנות, מנה = מנת פחמימה ( 3 כפות לאחר הבישול)

מרכיבים:

כוס קינואה (170 גרם)

1 כף שמן זית

חצי גזר

חצי גמבה

חצי בצל

2 כוסות מים רותחים

מלח, פלפל לפי הטעם

 

אופן הכנה:

שוטפים את הקינואה במים, חותכים את הבצל והגמבה לקוביות קטנות, מגדרדים את הגזר בפומפייה . מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הירקות, מאדים אותם עד שיתרככו מעט. מוסיפים את הקינואה השטופה ומתבלים.

מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.

לאחר הרתיחה מנמיכים את האש לאש קטנה ומכסים את המכסה, מבשלים עוד כ 20 דק’ ואז מכבים את האש. מחכים כ 10 דק’ ופותחים את הקינואה עם מזלג

 

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות