מרכיבים:
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כוסות פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
- תרסיס שמן
- 2 שיני שום פרוסות
- 3 גזרים קלופים בגודל בינוני
- 3 קישואים קלופים בגודל גדול
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 כפיות רוטב צ’ילי חריף
- כף כוסברה קצוצה
אופן הכנה:
פורסים את הקישואים ואת הגזרים לרצועות דקיקות (ג’וליאנים), אפשר בעזרת מקלף ייעודי או בעזרת סכין מתאים במעבד מזון.
מחממים מחבת נון-סטיק עם מעט תרסיס שמן. מוסיפים את הירקות הפרוסות ואת הפטריות. מוסיפים את שאר המרכיבים (מלבד הכוסברה), ומקפיצים 10-15 דקות. רצוי להימנע מבישול יתר כדי לשמור על פריכות הירקות.
מעבירים לקערת הגשה ומקשים בכוסברה. מגישים פושר, חמים או חם.
חופשי, בשפיות