מצרכים:
1 פיתה קלה עד 100 קלוריות
שקית פלאפל ״חלי ממן״
1 עגבנייה
1 מלפפון
1/8 כרוב
פטרוזיליה
אופן הכנה:
לקערה שופכים את תערובת שקית הפלאפל ומוסיפים 250 מ״ל מים.
מחכים 2 דקות בזמן שהתערובת מתגבשת למרקם סמיך.
ניתן בשלב זה להוסיף תבלינים לפי הטעם לתערובת.
מכל הכמות אמורים לצאת בין 30/40 כדורים.
ניתן לאפות או ״לטגן״ במחבת.
בפיתה מורחים כף טחינה, עגבנייה, מלפפון, כרוב ופטרוזיליה.
10 כדורי פלאפל כחלבון בשר
6 כדורי פלאפל כחלבון וחצי גבינה
נעשה בסדנת בישול עם גל וניאורה – 14.10
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון