חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פטריות אפויות

מרכיבים:

  • 1 סלסלת פטריות גדולות טריות שמפיניון או חורש
    1 כף רוטב סויה
    ספרי שמן
    1 כפית חומץ בלסמי או חרדל דיז’ון
    1 כפית דבש או סילאן
    מעט פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 200 מעלות.  מכינים תבנית עם נייר אפייה.
שוטפים את הפטריות ומייבשים.
מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הרוטב, פרט לשמן.
מחממים את הרוטב במיקרוגל כדקה ומערבבים היטב.
מתיזים מעט ספרי שמן על הפטריות ומעסים היטב ברוטב.
מניחים את הפטריות על התבנית ומכניסים לתנור החם.
אופים כ- 10-15 דקות בהתאם לעוצמת התנור.

 

ניתן לאכול חופשי אך בשפיות
תגיות: מתאבנים
פטריות אפויות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות