חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

עוגת תפוחים הפוכה

7 מנות- כל מנה  = מנת פחמימה + מנת פרי

מרכיבים:

2 כפות מים
2 כפות סוכר (או ממתיק מלאכותי)
מיץ מחצי לימון
2 כפות צימוקים
1 ק”ג תפוחים חמצמצים קלופים, מנוקים, וחתוכים לפלחים
1 ביצה
3 כפות קמח תופח
1 כפית שמן
1 כפית קינמון טחון
רבע כוס מים

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום של 180 מעלות

שמים בסיר קטן את התפוחים עם הצימוקים, מיץ הלימון, הסוכר\ממתיק מלאכותי ו 2 כפות מים. מבשלים על אש
קטנה עד שהתפוחים יתרככו. בקערית עמוקה מערבבים יחד את הביצה, הקמח, השמן, המים
והקינמון. שוטחים את התפוחים המבושלים בתחתית תבנית אפיה ,יוצקים עליהם את הבלילה ואופים
30 דקות.

מוציאים מהתנור הופכים על צלחת הגשה מחלקים ל – 7

 

עוגת תפוחים הפוכה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות