מרכיבים:
- חבילה פתי בר שוקולד (24 יח’)
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 5%
3 כפות סוכר
2 כוסות חלב 1%
אופן הכנה:
מערבבים
את אבקת הפודינג עם 2 כוסות חלב ושמים בצד לכמה דקות עד שנהיה
סמיך.מוסיפים את הגבינה והסוכר ומערבבים היטב. (מי שאוהב מאוד מתוק ניתן
להוסיף ממתיק מלאכותי). ניתן להוסיף תמצית וניל.
לצלחת
עם חלב טובלים את הביסקוויטים ומסדרים אותם בתבנית. שופכים על הביסקוויטים
חצי מכמות הגבינה, מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת ומעליה את כמות הגבינה
הנותרת.שמים במקרר לפחות לשלוש שעות.
12 מנות – כל מנה = מנת פחמימה מתוקה + מנת חלבון גבינה