חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

עוגת ביסקוויט/בישקוטים

מרכיבים:

  • 250 גרם קמח (1 ו-3/4 כוסות)
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה + 2 חלבונים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כף ברנדי
  • 150 גרם פירות יבשים

אופן הכנה:

 

לערבב בקערה את הקמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח ובקערה נוספת את הביצה והחלבונים, סוכר, סוכר וניל וברנדי.
להוסיף את תערובת הביצים לתערובת הקמח לערבב ולהוסיף את הפירות היבשים.
ליצור 2 כיכרות ולאפות ב 170 מעלות כ 35-40 דקות.
אפשרות א’ – לפרוס ל- 10 מנות, כל פרוסה = מנת פחמימה
אפשרות ב’ – לפרוס בסכין חדה כל כיכר ל – 20 פרוסות דקות, להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות ב 140 מעלות עד שמזהיב ומתייבש.   2 יח’ = מנת פחמימה
עוגת בישקוטים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות