חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

עוגת אננס הפוכה

מרכיבים:

  • 1 כוס מי שימור האננס
    תמצית וניל
    2 כפות סוכר
    1 ביצה
    50 גרם מרגרינה מומסת
    500 גרם קוביות אננס בסירופ קל
    3/4 כוס קמח תופח
    תבנית פאי בקוטר 26

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום גבוה – 200 מעלות.

מסננים את קוביות האננס ושומרים את הסירופ בצד.מערבבים בקערה את קוביות האננס עם המרגרינה ומשטחים בתחתית התבנית. אופים 15-20 דקות, עד שהקוביות ישחימו.

בינתיים טורפים בקערית את הביצה עם הסוכר וכמה טיפות וניל. מודדים  שליש כוס ממי שימור האננס ומוסיפים לבלילה, לסירוגין עם הקמח. טורפים היטב אחרי כל  הוספה.מנמיכים את חום התנור לבינוני-נמוך (170 צ., 325 פ.) מוציאים בזהירות  את התבנית, יוצקים את הבלילה על האננס ואופים 15-20 דקות עד שהבצק יזהיב.הופכים את העוגה על צלחת הגשה, ומגישים בעודה חמה.

10 מנות – כל מנה = תחליף לארוחת ביניים של ארבע
עוגת אננס הפוכה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות