מצרכים (ל-2 מנות):
- כוס ספגטי מבושל
- בצל גדול
- 1/4 כרוב לבן
- כף שמן זית
- 2 שיני שום פרוסות
- מלח, פלפל לבן גרוס
אופן ההכנה:
- חוצים את הבצל ופורסים כל מחצית לפרוסות.
- שוטפים את הכרוב וחותכים אותו לרצועות דקות.
- מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את שיני השום ומערבבים. מוסיפים את טבעות הבצל ומאדים עד שהוא משחים, מוסיפים את רצועות הכרוב ומקפיצים עד שהן מתרככות.
- מוסיפים את הספגטי ואת התבלינים ומערבבים.
מנה= מנת פחמימה + מנת שומן