מרכיבים:
- 1/4 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
- 1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
- 1 מלפפון חתוך לקוביות
- 1 גזר מגורר על פומפיה
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 6 פטריות פרוסות
- 3 כפות תירס לייט (מקופסא)
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כוס רוטב אלף האיים לייט אוסם
אופן הכנה:
שמים ירקות חתוכים בקערה מוסיפים רוטב ויניגרט לייט, מערבבים ומגישים
כל הסלט = מנה אחת = ארוחת ביניים אחר הצהריים