חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

סלט עדשים ובטטה

מרכיבים:

  • כף גרידת לימון
  • 3 כפיות שמן זית
  • פטרוזיליה וכוסברה קצוצים לפי הטעם
  • 1 בטטה בינונית
  • 1 כוס עדשים שחורות יבשות (170 גרם)
  • 1 לימון סחוט
  • תיבול – מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

·  מבשלים את העדשים בסיר עם מים רותחים כ- 20 דקות,
מורידים מן האש, מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומצננים מספר דקות.

 

·  מבשלים את הבטטה בסיר עם רותחים ומלח במשך 10
דקות, מצננים ופורסים לקוביות.

 

·  בקערה – מערבבים את הבטטה, עדשים, כוסברה
ופטרוזיליה.

 

·  מכינים בצנצנת את הרוטב – שמן זית, מיץ לימון,
גרידת לימון, מלח ופלפל שחור.

 

· מוסיפים את הרוטב לסלט, מערבבים בעזרת כף
בעדינות.

3 מנות, 1/3 סלט = ארוחת צהריים מלאה

 

סלט עדשים שחורות עם בטטה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות