חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סלט מלפפונים, קולרבי ובצל ירוק

מצרכים:

  • 3 מלפפונים גדולים שטופים
  • 1 קולרבי בגודל בינוני
  • 3 ראשי בצל ירוק שלמים
  • כפית שמן שומשום
  • כף רוטב סויה
  • כפית דבש או סילאן (למתכון טבעוני)
  • פלפל לבן, מלח לפי הטעם
  • כפית שומשום שחור או לבן קלוי

אופן ההכנה:

  1. חותכים את המלפפונים לחצי לאורכם ופורסים דק. מגרדים את הקולרבי, פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
  2. מערבבים את הירקות עם שמן שומשום.
  3. מתבלים ברוטב סויה, דבש, פלפל ומלח ומערבבים היטב.
  4. לפני ההגשה מפזרים שומשום שחור או לבן.

חינם, בשפיות (לא יותר משליש מהכמות ביום)

תגיות: סלטים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות