מצרכים:
- 3 מלפפונים גדולים שטופים
- 1 קולרבי בגודל בינוני
- 3 ראשי בצל ירוק שלמים
- כפית שמן שומשום
- כף רוטב סויה
- כפית דבש או סילאן (למתכון טבעוני)
- פלפל לבן, מלח לפי הטעם
- כפית שומשום שחור או לבן קלוי
אופן ההכנה:
- חותכים את המלפפונים לחצי לאורכם ופורסים דק. מגרדים את הקולרבי, פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
- מערבבים את הירקות עם שמן שומשום.
- מתבלים ברוטב סויה, דבש, פלפל ומלח ומערבבים היטב.
- לפני ההגשה מפזרים שומשום שחור או לבן.
חינם, בשפיות (לא יותר משליש מהכמות ביום)