מצרכים (ל-3 מנות – כל מנה היא 2 כוסות סלט כרוב מוכן):
- כרוב לבן קטן שטוף היטב
- 6 משמשים מיובשים קטנים
- 1/2 כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים דק, או שניהם
מצרכים לרוטב:
- 3 כפיות שמן זית
- 1/2 כפית מלח
- מיץ מלימון שלם
- כף מייפל טבעי (או סילאן)
- 1 כף חומץ (לא חובה)
אופן הכנה:
- פורסים את הכרוב לרצועות דקות מאוד.
- חותכים את המשמשים לקוביות (כל משמש צריך להיחתך ל-8 חתיכות בערך).
3.מערבבים את רצועות הכרוב עם המשמשים ועם הירק הקצוץ.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת אטומה ושופכים על המצרכים. מגישים מיד.
- אם רוצים לאכול את הסלט מאוחר יותר, אפשר לשמור במקרר (ביחד עם הרוטב) עד 4 שעות.
כל מנה = ירק חינמי + מנת שומן + מנת פרי