חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סלט ירוק

מצרכים:

  • 3 מלפפונים פריכים בגודל בינוני, שטופים היטב
  • פלפל ירוק גדול
  • 1/3 חבילת עירית קצוצה
  • 2 גבעולי סלרי

מצרכים לרוטב:

  • כף שמן זית, כפית דבש, מיץ מחצי לימון, 2 כפות חומץ
  • מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:

  1. פורסים את המלפפונים לפרוסות דקות.
  2. חותכים את הפלפל לרבעים ופורסים כל רבע לפרוסות דקות.
  3. פורסים את הסלרי לפרוסות דקות.
  4. מערבבים בקערה את כל הירקות, מוסיפים את רכיבי הרוטב ומתקנים תיבול.
  • מומלץ להניח לספיגת טעמים לפחות חצי שעה לפני ההגשה.

 

חופשי, בשפיות
מחצית מהכמות ביום = מנת שומן
תגיות: סלטים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות