חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סופגניות אפויות

מצרכים (ל-14 סופגניות):

  • 3 כוסות קמח
  • 1 כוס מים פושרים
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס סוכר
  • ביצה
  • כפית תמצית וניל
  • ריבה דיאט
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה:

  1. מערבבים שמרים עם מים בקערה. מוסיפים קמח, וניל וסוכר ולשים היטב. מוסיפים ביצה ושמן ולשים שוב. מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק דביק ורך. אפשר ללוש במיקסר עם וו גיטרה במשך 10 דקות.
  2. משמנים את הבצק במעט תרסיס שמן כדי שלא יתייבש ומכסים את הקערה בניילון נצמד. מתפיחים במשך כשעה. לאחר התפיחה מחלקים את הבצק ל-14 כדורים ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. יש להשאיר מרחק בין הכדורים. מכסים את כדורי הבצק במגבת ומתפיחים במשך שעה נוספת.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 15-10 דקות.
  4. ממלאים כל סופגנייה בכפית ריבה דיאט בעזרת מזרק.
  • שימו לב – הסופגניות יוצאות בהירות!

סופגנייה אחת = ארוחת ביניים אחרי הצוהריים – עד פעמיים בשבוע!

 

 

תגיות: קינוחים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות