חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

ניוקי ברוטב שמנת פטריות

מצרכים (ל-6 מנות):

  • 2 כוסות ניוקי לפני בישול (300 גרם)
  • שמנת לבישול 10% (250 מ”ל) למתכון חלבי, או 2 שמנת לבישול 5% של אלפרו למתכון פרווה-טבעוני
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • בצל קטן קצוץ דק
  • כפית שמן זית
  • מלח, פלפל לבן, רבע כפית אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל עם כפית שמן זית עד להזהבה.
  2. פורסים את הפטריות ומוסיפים לבצל. מאדים במשך כ-10 דקות, עד שהן מתרככות ומתכווצות.
  3. מוסיפים את השמנת תוך כדי ערבוב, ומבשלים כחמש דקות עד שהרוטב מבעבע. מתבלים ומבשלים חמש דקות נוספות.
  4. מבשלים את הניוקי במים רותחים לפי הוראות הכנה על גבי האריזה.
  5. מערבבים את הרוטב עם הניוקי ומגישים.

כל מנה = מנת פחמימה + מנת שומן

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות