1 מנה = 1.5 חלבון גבינה + מנת שומן
90 גרם טופו קשה או רך
1 בצל קטן קצוץ דק
2 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים ופרוסות דק
1/4 כוס חלב סויה
1 כפית שמן זית
רבע כפית כורכום (לא לוותר, נותן צבע צהוב יפה)
מלח ופלפל שחור
הכנה:
- מפוררים את הטופו לקערה, אם הוא טופו רך ניתן פשוט למעוך אותו עם מזלג.
- מוסיפים את החלב סויה ואת התבלינים ומערבבים
- מחממים את כפית שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומאדים עד שהן מתרככות
- מוסיפים את תערובת הטופו ומערבבים תוך כדי טיגון עד שהנוזלים מתאדים
- מומלץ להגיש עם מעט פטרוזיליה טרייה קצוצה