מרכיבים:
- 800 גרם חזה עוף
- פלפל כתום
- פלפל צהוב
- פלפל אדום
- כרוב לבן
- שיני שום
- בצל בינוני
- 3 כפות סויה
- 2 כפות טריאקי
- חצי כף שמן
- פטריות טריות או מקופסא
אופן הכנה:
חותכים את כל הירקות לרצועות.
בסיר גדול מאדים את הבצל עם 1/2 כף שמן עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את השום ומיד מוסיפים את הכרוב עד לריכוך קל. מוסיפים את הפלפלים והגזר ומאדים עם מעט מים עד לריכוך. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטריות ורצועות העוף.
מוהלים בחצי כוס מים סויה וטריאקי ומוסיפים לסיר. לבשל עוד כ- 10 דקות על אש נמוכה.
4 מנות. כל מנה = תחליף לחלבון בשר