מצרכים:
1 תפוח אדמה
1 חציל
1 עגבנייה
150 בשר טחון
1 עגבניות מרוסקות
1 פלפל אדום
1 פלפל חריף
1 רסק עגבניות
בתבנית אפייה מניחים פרוסות דקות של תפוח האדמה, החציל, העגבנייה והפלפל האדום.
מרססים בספריי שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות.
יש לבדוק כל ירק בנפרד. העגבנייה לדוגמה, תהיה מוכנה הרבה לפני התפוח אדמה והפלפל.
הירקות צריכים לצאת קראנצ’ים.
במחבת מבשלים את קופסת השימורים של העגבניות המרוסקות עם רסק עגבניות אחד.
המרקם צריך להיות מעט סמיך.
מתבלים במלח, פלפל ומעט פפריקה מתוקה וחריפה.
מוציאים את הרוטב ונותנים לו מעט להתקרר.
מבשלים את הבשר הטחון ומתבלים במלח, פלפל, ראס אל חנות, קינמון (מומלץ).
מתחילים לסדר את הירקות בסדר הבא, אחרי שיצאו מהתנור.
פרוסת תפוח אדמה, פרוסת חציל, פרוסת עגבנייה, פרוסת פלפל, בשר טחון, רוטב.
צריכות לצאת בערך 6-8 תחתיות כאלה.
כל הארוחה = תחליף לארוחת צהריים.
נעשה בסדנת בישול עם גל וניאורה – 14.10
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון