מרכיבים:
- 3/4 כוס קמח
- 1/2 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
- 1 בננה קטנה בשלה מעוכה
- 1 כף צימוקים
- 2 ביצים
אופן הכנה:
מערבבים היטב את המרכיבים, אופים בתבנית שקעים של מאפינס כ- 10-15 דקות בחום בינוני.
טיפ – בסיס המאפינס הוא הקמח, הביצים ורסק התפוחים. ניתן להחליף את הבננה והצימוקים ב- 2 מנות פרי אחרות לפי העדפה כגון 2 תמר מג’הול קצוצים דק או 4 משמשים יבשים קטנים קצוצים.
טיפ – להמתקה נוספת ניתן להוסיף 1-2 כפות “כמו סוכר) (2-3 שקיות ממתיק מלאכותי)
7 יחידות – כל יחידה = מנת פחמימה