מרכיבים:
- 250 גרם גבינת שמנת 5%
- 2 ביצים מופרדות
- 1 שקית סוכר וניל
- 0.5 כוס צימוקים
אופן הכנה:
מפרידים את החלבונים והחלמונים.
מקציפים את החלבונים בעזרת מיקסר.
בקערה נפרדת – מערבבים יחד את שאר החומרים – גבינת שמנת, 2 חלמונים, סוכר וניל וחצי כוס צימוקים.
מוסיפים את החלבונים לשאר החומרים, מקפלים מעט והבלילה מוכנה.
מחממים תנור ל- 180 מעלות. יוצקים עם כפית לתבנית שקעים משומנת בעזרת תרסיס שמן ואופים במשך 20 דקות.
16 יחידות, 2 יחידות = חלבון גבינה