מרכיבים:
- 3 כפות פתיתי עמק 9%
- שן שום כתושה
- 1 כפית רסק עגבניות + מספר טיפות ממתיק נוזלי על בסיס סוכרלוז
- 4 פטריות שמפיניון
- מעט אורגנו וטימין טריים
- 2 עגבניות קטנות
- 3 דפי לזניה*
- עלי בזיליקום
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
קוצצים את העגבניות, הפטריות והשום ומערבבים עם התבלינים, הבזיליקום ורסק העגבניות.
מרטיבים את עלי הלזניה במים כ4 דקות.
מניחים עלה לזניה בכלי המיקרוג’ין ומעל מפזרים מהעגבניות, מניחים עלה לזניה נוסף וחוזרים על הפעולה.
מכניסים למיקרוגל לכ-10 דקות.
כל המתכון כולו הוא מנה אחת = פחמימה + חלבון גבינה
אם רוצים להמיר את החלבון גבינה בבשר ניתן לעשות זאת בשתי צורות:
150 גרם בקר טחון ואז כל המתכון הוא חלבון בשר + פחמימה או 60 גרם בקר טחון ואז כל המתכון הוא פחמימה + תחליף חלבון חלבי.
- לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בדפי לזניה ללא גלוטן