מצרכים:
1 אגס מגורד דק
1 תפוח מגורד דק
1 בננה מעוכה
1 כוס קמח תופח
1 ביצה
1/3 כוס חלב
קינמון
ממתיק מלאכותי לפי העדפה אישית
הכנה:
מערבבים בקערה את הביצה עם החלב
מוסיפים את הקמח והקינמון ומערבבים לבלילה אחידה
מוסיפים את הפירות ומערבבים היטב
מחממים תנור לחום בינוני ל 180 מעלות
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית לביבות במרווח אחת מהשנייה
אופים כחצי שעה.
כ 16 יחידות, 2 יחידות תחליף לפחמימה
או
12 יחידות, יחידה= תחליף למנת פרי
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון