חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

לביבות מתוקות מתפוח וזוקיני

מרכיבים:

  • 1 כף שמן קוקוס או כף חמאה
  • 2 כפות קמח קוקוס או 3 כפות קמח רגיל
  • כפית קינמון
  • 2 ביצים
  • 1 זוקיני בינוני (אפשר גם קישוא אך יש לסחוט אותו היטב אחרי הגירוד)
  • חצי תפוח גרנד סמית גדול
  • גביע יוגורט ביו 1.5%
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית דבש

אופן הכנה:

בקערה אחת מערבבים את הקמח ואת הקינמון.  בקערה שנייה מערבבים את הביצים, את היוגורט, את שמן הקוקוס, את תמצית הוניל ואת הדבש.
מכניסים את החומרים הרטובים לקערת היבשים וטורפים היטב עד שאין גושים.
מגרדים את הזוקיני ואת התפוח במגרדת עם חורים גדולים ומערבבים עם הבלילה.
מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן קוקוס.  מניחים כף (או יותר, לפי הגודל הרצוי) מהבלילה ומשטחים על המחבת.  מזהיבים משני הצדדים.  אפשר לבזוק מעט אבקת סוכר לפני ההגשה.

 

6 מנות.  2 מנות = מנת חלבון גבינה + מנת פחמימה.
תגיות: מתאבנים
מתכון דיאטתי בריא וטעים של לביביבות מתוקות מתפוח

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות