מרכיבים:
- 3 ביצים
- 2 כרישות פרוסות דק
- כרובית בינונית מבושלת ומפוררת
- 4 כפות קמח מצות
- מלח ופלפל לפי הטעם
- ספריי שמן
אופן הכנה:
פורסים את הכרישות ומאדים על מחבת עם מעט ספריי שמן עד שהן רכות מאוד. מעבירים לקערה עם הכרובית, מערבבים ומועכים לתערובת אחידה. מוסיפים את שאר החומרים.
מערבבים לתערובת אחידה ומתקנים תיבול.
מחממים מחבת מתאימה, משמנים עם מעט ספריי שמן או במפית ספוגה בשמן. לוקחים בכף מהתערובת ומניחים על המחבת.
מטגנים על אש בינונית כ- 3-4 דקות מכל צד.
2 לביבות = מנת פחמימה
5 לביבות + + כף גבינה = ארוחת ערב מלאה