מצרכים:
1 תפוח אדמה קטן
3 גזרים בינוניים
1 בצל בינוני
1 קישוא בינוני
1 קולורבי בינוני
200 גרם דלעת
ביצה
6 כפות קמח*
תיבול- מלח, פלפל
הכנה:
מערבבים יחד את כל המצרכים, מתבלים במלח ופלפל לבן או שחור.
מחממים תנור לחום בינוני ל 180 מעלות
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית עם מרווח אחת מהשניה.
אופים כחצי שעה
כ 23 לביבות
3 לביבות = מנת פחמימה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון
- לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן