מרכיבים:
- ראש כרוב לבן בינוני, חתוך לרצועות
- בצל גדול
- קמח
- קופסא קטנה של רסק עגבניות
- מים
- ממתיק מלאכותי
- עלי דפנה
- אבקת מרק בטעם עוף
- פלפל ומלח לפי הטעם
אופן הכנה:
מטגנים בצל עם כף שמן. מוסיפים את הכרוב ומאדים. מוסיפים כוס מים
ואת כל התבלינים פרט לקמח, לרסק וללימון. מבשלים חצי שעה על אש
קטנה ומערבבים מדי פעם. לקראת הסוף מוסיפים את הרסק, הלימון והקמח,
בוחשים היטב עד לרתיחה.
כוס כתוספת מוגבלת לארוחה חמה