חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

כרוב אדום מבושל

מצרכים (ל-5 מנות):

  • ראש כרוב אדום בינוני
  • בצל גדול פרוס דק
  • 2 עלי דפנה
  • כף שמן זית
  • כף חומץ (לא חובה)*
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. פורסים דק את הכרוב ושוטפים היטב.
  2. מחממים בסיר עמוק את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מוסיפים את רצועות הכרוב, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים כחצי כוס מים ואת עלי הדפנה. סוגרים היטב את המכסה ומביאים לרתיחה.
  5. ממשיכים לבשל על אש קטנה עם מכסה סגור עוד כשעה. מערבבים מדי פעם בפעם וסוגרים שוב את המכסה (בבישול של כרוב סגול יש להקפיד על מכסה סגור לאורך כל זמן הבישול, כדי שהכרוב לא ישנה את צבעו לכחול).
  • אפשר לאכול חם או קר.
מנה = חינם, פעם ביום
  • בגרסה ללא גלוטן ניתן לוותר על החומץ.

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות