מרכיבים:
-
- רבע כפית כורכום
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- 1 כפית רוטב סויה
- 1 כף מיונז קל
- ראש כרובית בינוני טרי ויפה
- חצי כפית פפריקה
- חצי כפית פלפל לבן טחון
- חצי כפית אבקת שום
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני גבוה 180-200 מעלות.
שוטפים היטב את הכרובית.
מערבבים את התבלינים לתערובת אחידה.
מעסים היטב את הכרובית השלמה בתערובת התבלינים.
מניחים בכלי מתאים ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים כ – 50 דקות, מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות עד לקבלת צבע רצוי.
כרובית אפויה בתנור דיאטטית היא תוספת חינמית מומלצת לחורף!
תהנו