מצרכים:
150 גרם טופו מושרה ברוטב סויה למשך שעה
חצי בטטה קטנה חתוכות לקוביות קטנות
1.5 בצל סגול קצוץ
1 פטריית פורטובלו פרוסה
1 פלפל חריף פרוס דק
כפית טחינה
רוטב סויה למשרה
אופן ההכנה:
מרססים ווק בתרסיס שמן מוסיפים את קוביות הטופו עם המשרה שלהם לתוך הווק
מוסיפים את קוביות פלפל צהוב קצוץ, קוביות בטטה ומקפיצים, מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הפלפל החריף ולהקפיץ לעוד 10 דקות.
מעבירים לצלחת ומפזרים מעל כפית טחינה גולמית
מנה אחת = ארוחת צהרים שלמה
(תחליף מנת בשר + מנת פחמימה + מנת שומן)
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון