מרכיבים:
לקרם
- 250 גרם גבינת ריקוטה טרייה
- גרגירים ממקל וניל אחד
- קליפה מגוררת מלימון אחד
- חצי כפית ממתיק על בסיס סוכרלוז
- חצי כוס חלב
לרוטב
- כוס תותים קצוצים דק
- 1 כוסות תותים
- קליפה מגוררת מתפוז אחד
- חטיף חלי מפורר
חצי כפית ממתיק על בסיס סוכרלוז - חומץ בלסמי איכותי מצומצם
אופן הכנה:
מרתיחים על אש נמוכה את חומרי הרוטב. מבשלים 10 דקות. טוחנים למרקם חלק. ניתן לסנן.
מערבבים את כל חומרי הקרם.
מגישים קרם עם רוטב תותים וחטיף מפורר. אפשר לזלף מעט בלסמי מצומצם מלמעלה.
4 מנות, מנה= חלבון גבינה + פחמימה מתוקה