6 מנות. מנה = פחמימה אחת
מרכיבים-
2 יחידות דלעת ערמונים (משקל כולל כ 600 גרם)
6 עגבניות שרי
1 בצל סגול קטן
כפית שמן זית
כפית חומץ בלסמי טבעי
פלפל / מלח
כפית גרגירי כוסברה
כפית מייפל טבעי
הכנה- לקלף את הדלעת ולחתוך לקוביות.
לחתוך את הבצל הסגול לחצאי טבעות ואת עגבניות השרי לחצאים
בקערה לערב את הדלעת עם הירקות ולהוסיף את השמן, החומץ, המייפל, גרגירי הכוסברה ולתבל במלח ופלפל לפי העדפה אישית.
להעביר לתבנית חסינת אש ולאפות בחום בינוני ל 40 דק’