מרכיבים:
- 2 שיני שום גדולות וכתושות
4 תפוחי אדמה
1 כפית שמן זית
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
עשבי תיבול כמו תימין ורוזמרין(בערך 2 ענפים מכל מין)
קורט אגוז מוסקט מגורד
תרסיס שמן לשימון התבנית
1 בטטה בינונית
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות צלסיוס.
מניחים
את תפוחי האדמה והבטטה בתבנית כמו קוביות דומינו, באלכסון,
אחרי ששימנו את
התבנית. בקערה מערבבים היטב את יתר המרכיבים ויוצקים מעל באופן
שוה.
התבנית. בקערה מערבבים היטב את יתר המרכיבים ויוצקים מעל באופן
שוה.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום עם פתח קטן ליציאת האדים ואופים
בערך 30-45 דקות
בערך 30-45 דקות
מסירים את נייר האלומיניום ואופים עד שתפוחי האדמה והבטטה
מוכנים, שחומים ופריכים.
מוכנים, שחומים ופריכים.
6 מנות
כל מנה = מנת פחמימה