מרכיבים:
- חציל קלוף חתוך לקוביות
- כרישה- חתוכה לפרוסות
- בצל קצוץ
- פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
- פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות
- קישואים חתוכים לקוביות
- חבילת שעועית ירוקה עדינה קפואה
- קופסת רסק עגבניות קטנה
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
מניחים את קוביות החציל במסננת עם מעט מלח לכ-20 דקות(על ידי כך מוציאים את המרירות מן החציל).
מאדים את הבצל במעט מים על אש קטנה.
מוסיפים את הכרישה וממשיכים לאדות. מוסיפים בשכבות את קוביות החציל, מעליו הפלפלים ובסוף הקישואים.
מוסיפים בשכבה נוספת את השעועית הירוקה,
סוגרים המכסה עד שהכל מבעבע. מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים בפלפל ומלח,
בוחשים ומבשלים עד שהירקות רכים(אבל לא יותר מידי).
סלט חינמי !