חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

גולש טופו

 

2 מנות, מנה אחת = תחליף למנת חלבון בשר

 

המרכיבים:

1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות

2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות קטנות

2 שיני שום פרוסות דק

300 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות

כפית פפריקה אדומה מעושנת או כף פפריקה אדומה

פלפל צ’ילי אחד קטן קצוץ דק (לא חובה)

כף רסק עגבניות

1 כפית שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  1. מכינים תערובת המכילה רבע כוס מים + הפפריקה+ השום פרוס+ צילי קצוץ ומשרים בה את קוביות הטופו לפחות לשעתיים ורצוי לכל הלילה.
  2. מחממים כפית שמן במחבת ומאדים את הבצל עד שיזהיב מעט
  3. מוסיפים את העגבניות ומאדים כחמש דקות.
  4. מוסיפים את הטופו עם המשרה, רסק עגבניות ומתבלים
  5. מוסיפים כוס מים ואחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום הנוזלים. יש לערבב מידי פעם כדי למנוע מהתבשיל להידבק למחבת.

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות