מרכיבים:
- 1 בצל גדול
- כרוב גדול
- 1/2 כוס בורגול דק (100 גרם) נקי
- 1 כוס ציר רותח של מרק ירקות (למנה צמחונית/טבעונית) או ציר מרק עוף
- 1 כף שמן זית
- מלח, פלפל שחור
אופן הכנה:
קוצצים את הכרוב לרבעים. חותכים כל רבע לרצועות דקות ושוטפים היטב. פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים בסיר רחב עם שמן זית עד שהוא משחים. מוסיפים את רצועות הכרוב ומאדים עד שהנפח יורד. מוסיפים את הבורגול ואת התבלינים ומערבבים היטב. מוספים את ציר המרק ומביאים לרתיחה שנייה. מבשלים עד שהמים נספגים בבורגול. מכבים את האש ומניחים לספיגת טעמים ל- 10 דקות.
5 מנות
כל מנה = מנת פחמימה