חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

אצבעות דג בקלה אפויות

מצרכים (למנה אחת):

  • 200 גר’ פילה בקלה סחוט מנוזלים
  • כפית שמן זית
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות.
  2. חותכים את פילה הדג לרוחב, לרצועות בעובי 2 ס”מ לפחות (שלא יתפרק).
  3. מערבבים את רצועות הדג עם שמן הזית והתבלינים (אפשר להוסיף פפריקה אדומה או גרגירי כוסברה טחונים).
  4. מכניסים את פירורי הלחם לשקית, מוסיפים את אצבעות הדג, ומנערים עד שאצבעות הדג מצופות בפירורי לחם מכל הצדדים.
  5. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים במשך 20-15 דקות. יש להימנע מאפיית יתר, שהדג לא יתייבש.

כל הכמות + ירקות מבושלים חינמיים = ארוחת צהריים מלאה

תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות