חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

אורז אדום

מצרכים (ל-7 מנות):

  • כוס אורז
  • 2 עגבניות
  • כף שמן זית
  • שן שום כתושה
  • כפית שטוחה מלח, 1/4 כפית פלפל לבן
  • 2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. בוררים את האורז ושוטפים היטב.
  2. מגרדים דק את העגבניות באמצעות פומפייה.
  3. מחממים כף שמן זית בסיר ומוסיפים את השום הכתוש. מערבבים, מוסיפים את העגבניות המגורדות ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את האורז, את התבלינים ואת המים הרותחים ומביאים לרתיחה.
  5. מבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות. באמצע הבישול מערבבים פעם אחת בלבד.
  6. מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור לפחות 10 דקות נוספות לפני ההגשה.

 

כל מנה = מנת פחמימה

תגיות: תוספות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות