מרכיבים:
- כוס חלב סויה
- 60 גרם שמן קוקוס
- 6 יח’ עלי פילו מחולקים ל- 24 פיסות
- תרסיס שמן
- 2 כוסות פרג טחון טרי
- 1/2 כוס סוכר
- גרידה מחצי לימון
- 1/2 כוס אגוזי מלך טחונים דק
אופן הכנה:
מכינים את המלית: מחממים את החלב סויה, שמן קוקוס והסוכר עד סף רתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים את האגוזים, מערבבים דקה ומסירים מהאש.
מוסיפים את הפרג, גרידת הלימון ומערבבים היטב, מצננים ומכסים בניילון.
מניחים את עלי הפילו על גבי משטח עבודה ומתיזים מעט תרסיס שמן.
מניחים כפית מהמילוי, מעצבים לצורת אוזן המן ומתיזים מעט תרסיס שמן.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ- 10-12 דקות עד שהן מזהיבות קלון.
אופציה נוספת למילוי: 2 כוסות ממרח תמרים ובמקום חצי כוס סוכר להוסיף עוד חצי כוס אגוזי מלך טחונים.
2 יחידות = ארוחת ביניים אחר הצהרים