מנה אחת = מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה
מצרכים:
3 דפי אורז בקוטר 22 ס”מ
60 גרם טופו מחולק ל 3 פרוסות
חופן לקט אסיאתי
למטבל- 1 כף רוטב טריאקי + 2 כפות רוטב סויה
הכנה:
מרטיבים את דפי האורז ומעבירים למשטח העבודה
מניחים במרכז כל עלה חופן לקט אסיאתי ומעליו מניחים פרוסת טופו
מקפלים את השוליים של דף האורז בצורת מעטפת ליצירת אגרול.
מכינים גם את 2 דפי האורז האחרים באותה הצורה.
מחממים היטב מחבת ומרססים בספריי שמן. מניחים את האגרול עם הקיפול כלפי מטה וצולים עד שהוא משחים משני הצדדים.
מעבירים לצלחת הגשה יחד עם צלוחית של המטבל.
זמן הכנה- 10 דקות
זמן צלייה- 7 דקות