חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!

תודה

טוב אז…
הדרך שלי התחילה ב4.6.2008 לפני החופש הגדול.
במשך שבועות רציתי ללכת לתוכנית שתוכל לעזור לי לרדת במשקל , שמעתי על חלי גרופ, והחלטתי ללכת לנסות, אני הייתי עם משקל עודף של יותר מ-8 קילו.
היו יורדים עלי , לא היו לי כמעט חברים וחברות זה כאב לי,ליהיות ילדה שמנה בין ילדים שפחות או יותר כיף להם עם הגוף שלהם זה מכאיב מאוד, כל פעם שהייתי הולכת למקום כלשהוא היו יורדים על איך שאני נראית , ועל הגודל שלי מאוד היה לי קשה עם זה וזה היה מעוד מתסכל עבורי, חודש לפני תחילת החופש הגדול החלטתי שאני צריכה לקחת את עצמי בידיים, דמינתי איך אני יראה כאשר אני ירד ויגיע למשקל הנחוץ לי , דמיינתי את עצמי כלכך יפה , כלכך רזה , ושיותר מחמיאים לה .
ביום הראשון שהגעתי פחדתי להוריד את הז'קט , התביישתי , פחדתי להישקל ולראות את המשקל שלי .
כשהתחילה השיחה הבנתי שיש שם ילדים באותו מצב שלי ואפילו יותר , וכולם באים לקבוצה כדי להרזות וכדי לראות יפה , התחלתי בקבוצה ירדתי וירדתי עוד ועוד כשהגעתי פחות 8 קילו,התחילו להחמיא לי ות'אמת ? המחמאות נתנו לי עוד ועוד כוח להמשיך ולרדת עוד , התחלתי ליהיות עם יותר חברים וחברות ועכשיו כיף לי יותר ,הביטחון העצמי שלי היה בשמיים, היה לי כיף לקום בבוקר, היה לי כיף ללכת עם חברים וחברות, והיה לי כיף לקום ולבחור בגדים , לאחר שירדתי הלכתי וקניתי בגדים בשלוש או ארבע מידות פחות ממה שהיתי וזה היתה הרגשה כלכך כייפית וטובה,הקבוצה והירידה במשקל זה הדבר שהיה החשוב לי יותר מכל.
עזבתי את חלי למשך חצי שנה וחזרתי לפני כשבוע , העלתי את המשקל שלי ב 3 קילו בלבד .
החלטתי שאני חוזרת לתוכנית ושאני משקיעה את כל כולי למען היופי של הגוף שלי ולמען ההרגשה העצמית שלי
אז תודה ענקית לאהובה שעזרה ותמכה לאורך כל התהליך ונתנה יותר כוח ומוטיבציה להמשיך ולרדת עוד ועוד ..
נכתב ל – אהובה

בבושקה בלבוש אדום ירוק

כתבות נוספות

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות