חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!

איהההההההההההההההה

כמה כואב להיות ב"עודף"….כואב שכולם חושבים שמותר להם להעליב ולהעביר ביקורת, כואב לקבל מבטי זלזול/רחמים/תמיהה, כואב להיות מוגבלים בפעילויות, מוגבלים בחנויות, כואב להיות חולים כל הזמן, כואב להרגיש מאוכזבים ומאכזבים….כואב להרגיש שאילו יכולתי…הכל היה נראה ומרגיש אחרת, יותר טוב….
כמה סימבולי שהפתרון לכל הכאבים הללו היה להתוודע ל- "איה:"!!!!!!!!!!!!!!
איוצ'קה אחת כזאת..מצחיקה, בוטה, מפוקסת ומקצוענית מאין כמוה, הניפה את שרביט המנצחים ועזרה לי ל ה צ ל י ח !!!!
וזה לא היה פשוט בכלל: חבל לבזבז מילים על קלישאות…ברור שהיה קשה…אבל לעשות את זה עם איה זה לעשות את זה בסטייל: לצחוק עד דמעות, להבין דברים מהבסיס, ולעזור לאסימון סופסופ ליפול לאן שצריך!
אז איוצ'קה יקרה שלי, אני הכיייייייי מודה לך בעולם שהיית שם בשבילי. וגם כל משפחתי מודה לך! ובעלי נשבע שחלי ממן היא האישיות המפורסמת הכי פייבורטית שלו כשאנחנו משחקים עם הבנות "חי-צומח-דומם"….כולם בבית יודעים מה עולה ביוקר ומה נחשב חינמי של חלי-וזה אומר הכל!!! איה וחלי- לא כואב לי יותר, והכל בזכותכן:)))))
נכתב ל – איה בן שלום

בבושקה בלבוש אדום ירוק

כתבות נוספות

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות