חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 65,401 עד 65,415 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • תשמרי יותר בגלל החג עם כל השמן הזה
        אוהבת ובהצלחה
        מירית

• אני לא יודעת מה מצבך היה היום בשקילה אבל לפי ההודעה של רוסנה אני גם מחזיקה לך אצבעות גם הידים וגם הרגלים
        תתקשרי אלי שתוכלי
        אוהבת ומתגעגעת
        מירית

אין ספק שאני קצת עצובה אבל ליראות את ההודעה שלך ממש עושה לי טוב על הלב מבטיחה לך שהשבוע אני גם ארשום וימשיך כרגיל

אוהבת אותך מאד ותודה על התמיכה

הילוש

• בהריון ועלית את משלמת

כשאת במשקל כבוד, את נהנית מהגעה למפגש מבלי לשלם.
        כשאת בהריון (מזל טוב ובהצלחה) את מגיעה לקבוצות ומתחילה לשלם, כן.
        זה דומה מאוד למי שלא שמרה על משקל כבוד ועלתה בגלל שאכלה.
        פה את עולה כי את אוכלת וגם בהריון.
        אני חושבת שהכסף צריך להיות שיקול זניח, כי אם תהיי במסגרת את לא תעלי הרבה במשקל. וזה הכי שווה בסוף
        תחשבי על זה
        בהצלחה

• ???

חיה מותר פרוסה 1
        מהגבינה ה5%
        תהני לך
        אגב פגשתי היום את דבורה גולן
        בי אוהבת רוסנה

• כל הכבוד לך
        את כבר בשמירה?
        אני גם ירדתי 300 גרם ומאושרת
        אוהבת רוסנה

• מיריתוש הקילו שירדת היום הוא הקילו הראשון
        לרזון ואת היום יצאת לדרך חדשה
        מה שהיה היה בהיום את שמה את אצמך מקום ראשון
        נכון שיש לך ימים מאוד קשים
        אבל היתחלת דרך נכונה אז קדימה כוח
        ואת תהיה איפה שאני וביחד נלך
        למסע קניות ונהנה מהרבה דברים
        אז מתוקה תזכרי זה הקילו הראשון לרזון
        אוהבת רוסנה

מירית היקרה,
        בעיתות משבר, כשהחושך “כאילו” מכסה כל חלקה טובה של חיינו, ונראה “כאילו” אין מוצא, עלינו לזכור כי שום חושך לא יוכל לנר קטן.
        כל שאת צריכה לעשות על מנת לגרש את החושך הוא… להדליק נר.
        ואת תבחרי את הנר (נר האמונה, הכוח, האופטמיות ועוד לבחירתך כיד הדימיון)
        בהצלחה ושיהיו בשורות טובות
        אהובה

• מי אוהב אותך יותר ממני ,מי מצחיק אותך כשאת עצובה …
        גאה בך על הנחישות היום יומית ההליכה ,הבישולים והתכתובת שלך בפורום שלא היתה מביישת אף פסיכולוגרוצה לעשות הסבה מקצועית?
        טוב שיש פורום אז אנחנו מגלגלות קצת שיחות בדיליי,(צלצלתי היום בצהרים וענה לי המשיבון)
        לילה טוב והמשך שבוע נשלט
        אוהבת,ענת

• הי טלי,
        בארוחת לילה אפשר לאכול תפוח עץ אפוי כאפשרות לגיוון בחורף כשלפעמים בא. לילה מתחשק לנו משהו חמים במקום פרי רגיל.
        אפשר בארוחת לילה לאכול פרי רגיל, אין שום בעיה.
        אין הבדל בתפריטי 1200 ו- 1500 בארוחות לילה. קיים הבדל בא. ביניים של הבוקר, תיכנסי בתפריטים ותראי בעצמך.
        א. הלילה גם של ה- 1200 וגם של ה- 1500 הן: פרי + מנת חלבון.

בהצלחה,
        הילולי

• לא חבל על 15 ק”ג שירדו מי כמונו יודעים שדם יזע ודמעות עעמלת עבור הירידה הזאת. תקחי לעצמך משימות קטנות. היום אני אחזור לשתות מים סמני וי מחר אתחיל לצעוד סמני עוד וי אכין לי מראש 6 ארוחות מתוכננות ליום אחד וכך יעבור לו יום ועוד יום וכשתבואי להשקל בשבוע הבא ותראי את הירידה הטקנה ביותר זה יתן לך את המטויבציה הלאה מי כמוך יודע שרק את יכולה לעזור לעצמך. וכמובן שכולנו נעזור לך אז בהצלחה !!

גם אני הייתי באותו מצב. ממליצה לך לעבור לדף 5 הודעה שלי מיום 1.12 שעה 19:15 קבלתי תשובות ממש מחזקות ואני בדרך כבר יומיים מלאים ושלמים ולא אזוז ממנה בקרוב. תקראי כאילו הן מתכוונות אליך. בהצלחה גדולה.

קחי את החוברת תקראי אותה מהתחלה עד הסוף
        תחשבי למה היגעת לתוכנית ביום הראשון איזה מטרה היתה לך
        רצית להיות רזה
        אז קדימה חשבי שת בדרך לרזוןןןןןן
        ואז קחי נייר ודף ותתחילי לרשום והצלחה רוסנה

היי מיכל…
        אני מושיטה לך ואפילו זורקת לך גלגל הצלה !!! תפסי אותו !!
        יש לך שתי אופציות….לנתח ולחשוב על כל דקה שאת לא בתוכנית ולצרף לכך רגשות שליליים שלא עוזרים כגון ייסורי מצפון, כעס ותסכול…או לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב (יש שיר כזה לא?)
        ולהתחיל את התוכנית כאילו זו הפעם הראשונה שאת רואה אותה, נסי להזכר בפעם הראשונה שנכנסת לקבוצה של חלי וקיבלת הדרכה על התוכנית….באותה התלהבות, שמחה, תקווה ואמונה התחילי הפעם…הניחי את הדף אל מול עינייך, קראי בשקיקה כל מילה, הכנסי לאני מאמין של חלי, קראי אותו שוב ושוב…ושנני כל מילה כאילו נאמרה אלייך באופן אישי..(למרות שזה כך תכלס)..
        לכי לעשות קניות, מלאי את הבית בהפתעות במסגרת התוכנית….
        ופשוט אמרי לעצמך שזה מגיע לך ושאת תנצחי את השומנים ותוסיפי עוד ק”ג חברים לעצמך…..
        בהצלחה
        איה

כל יום שעובר אינו חוזר נצלי את המחר להתחיל מחדש כדי שבעוד שבוע ההרגשה שלך תשתפר.
        ההתחלה היא הקשה לאחר מכן הכל זורם

• ענת כתבתי לך תשובה בדף 3

• תודה על הפירגון
        הפורום מחזק אותי
        ואני אוהבת אותך
        רוסנה

• את יודעתת אני טיפוס שאם אני אומרת משהוא לא מזיזים אותי משם
        אני נהנהת מזה שאני עושה תוכנית ואני חננה
        כי היום אני אם חיוך מאוזן לאוזן
        ואני מאושרת כאילו זכיתי בפיס
        300גרם כאילו מיליונים
        כי אני היתחייבתי לאצמי שאני לא רוצה יותר לעלות עליות גדולות
        אז עשיתי את זה
        אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
        אוהבת אותך רוסנה

• הי יקירתי,

נטשתי לרגע את המטבח שלי, כי כשהגעתי היום מיום העבודה שלי בשעה 17:00 החלטתי שאני מכינה לי מלאי אוכל בריא, ואמרתי לעצמי שאני אבדוק מה קורה בפורום שלנו ואני רואה עכשיו את הודעתך ואני מחזקת אותך מעל גבי שורות אלה.
        אנחנו הרי יודעות שאויב השומן הוא ערמומי ופתלתל – ואל תתני חלילה לעלייה זו לזרוק אותך השאולה – לא לא ולא !!!
        אם אהובה טוענת שהכל בסדר והיא בדקה את הרישום שלך, ואת יודעת שאת היית בסדר אז אולי יכול להיות שאת אמורה לקבל בקרוב ? כי אצלי לפני הימים הנוראים אני עולה לפחות קילו !!! כן כן!!! אולי עשית השבוע ספורט מוגבר ובנית שריר ?
        שבי עם עצמך לכמה דקות כשאת מגיעה הביתה ותחשבי טוב טוב מה עבר עלייך השבוע ובדקי את עצמך. לא קרה שום דבר, הדבר המדהים והחיובי היחידי לדעתי בשומן ותכניסי את זה טוב טוב לראש שלך – שזה דבר שניתן לתיקון !!! יש לך עכשיו שבוע בכיף להמשיך בתכנית כרגיל, בלי קיזוזים ושטויות והתוצאות יגיעו – אני מבטיחה לך.
        גלו'ש היקרה, תזכרי גם שלעיתים הגוף שלנו בוגד בנו, הוא בודק אותנו, הרי כ”כ הרבה שנים שגענו אותו – אוכלות, מרזות, יורדות, עולות ולפעמים גם לו יש את הקריזה שלו ואולי היום בשקילה היית קצת נפוחה – אז מה ? תחליטי שאת לא מייחסת למשקל חשיבות – הוא גולם. אל תתני למשקל לקבוע לך את מימד ההצלחה. הצלחה בשבילך היא להיות בתכנית, לאכול כל 6 שעות, לשתות, פעילות גופנית וכמובן שליטה ושפיות – זו ההצלחה שלנו !!!

אני יוצאת להליכה בגבעת הרקפות יותר מאוחר,
        אם את צריכה עוד חיזוק, תאותתי לי
        אני יודעת שאת חזקה, האוכל קטן עלייך, מיהו בכלל…
        נשיקות
        הילולי

שיהיה לך שבוע מוצלח, אני מאמינה בך!!!!!!!!!
        בהצלחה אהובה

היי גל
        אל דאגה בת דודתך הצטרפה לקבוצה ואני אעזור לך…
        את חתיכה אמיתית לא משנה קילו או שתיים
        ואני מאחלת לעצמי בחתונה שלי להיראות כמו שנראית בחתונה שלך
        נשיקות וחג שמח לכל המשפחה וניפגש אצל אהובה המקסימה
        יעל

שבוע הבא בעזרתך את תראי ירידה
        הרי אנחנו אלופות ולעלות קילו
        אבל גם אלופות ולרדת ואני יודעת שאת שבוע הבא
        תראי לנו מי זאת גלללללל
        אוהבת רוסנה

לכל שבוע יש עוד שבוע
        הגוף זוכר ואת הפיצוי שלך תקבלי,כל שעליך לעשות זה להמשיך להצמד לתוכנית גם בשבוע הזה ולגלות איפוק עד השקילה הבאה(איפוק היא אחת התכונות ההכרחיות בתהליך השינוי שאנו עושים)
        גלוש,העבר -הסטוריה העתיד לא ידוע והעכשיו הוא”פרזנט”=המתנה… תהני מהקיים גם אם הוא לא הכי כייפי בהצלחה מותק,אנחנו תמיד כאן בשבילך
        לילה טוב,ענת

מוצגים 15 דיונים – 65,401 עד 65,415 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות