הי יקירתי,
נטשתי לרגע את המטבח שלי, כי כשהגעתי היום מיום העבודה שלי בשעה 17:00 החלטתי שאני מכינה לי מלאי אוכל בריא, ואמרתי לעצמי שאני אבדוק מה קורה בפורום שלנו ואני רואה עכשיו את הודעתך ואני מחזקת אותך מעל גבי שורות אלה.
אנחנו הרי יודעות שאויב השומן הוא ערמומי ופתלתל – ואל תתני חלילה לעלייה זו לזרוק אותך השאולה – לא לא ולא !!!
אם אהובה טוענת שהכל בסדר והיא בדקה את הרישום שלך, ואת יודעת שאת היית בסדר אז אולי יכול להיות שאת אמורה לקבל בקרוב ? כי אצלי לפני הימים הנוראים אני עולה לפחות קילו !!! כן כן!!! אולי עשית השבוע ספורט מוגבר ובנית שריר ?
שבי עם עצמך לכמה דקות כשאת מגיעה הביתה ותחשבי טוב טוב מה עבר עלייך השבוע ובדקי את עצמך. לא קרה שום דבר, הדבר המדהים והחיובי היחידי לדעתי בשומן ותכניסי את זה טוב טוב לראש שלך – שזה דבר שניתן לתיקון !!! יש לך עכשיו שבוע בכיף להמשיך בתכנית כרגיל, בלי קיזוזים ושטויות והתוצאות יגיעו – אני מבטיחה לך.
גלו'ש היקרה, תזכרי גם שלעיתים הגוף שלנו בוגד בנו, הוא בודק אותנו, הרי כ”כ הרבה שנים שגענו אותו – אוכלות, מרזות, יורדות, עולות ולפעמים גם לו יש את הקריזה שלו ואולי היום בשקילה היית קצת נפוחה – אז מה ? תחליטי שאת לא מייחסת למשקל חשיבות – הוא גולם. אל תתני למשקל לקבוע לך את מימד ההצלחה. הצלחה בשבילך היא להיות בתכנית, לאכול כל 6 שעות, לשתות, פעילות גופנית וכמובן שליטה ושפיות – זו ההצלחה שלנו !!!
אני יוצאת להליכה בגבעת הרקפות יותר מאוחר,
אם את צריכה עוד חיזוק, תאותתי לי
אני יודעת שאת חזקה, האוכל קטן עלייך, מיהו בכלל…
נשיקות
הילולי