חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגים 15 דיונים – 64,636 עד 64,650 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • מה שלומך?-תראי אני בנוגע לחטיפים עשיתי דוקטורט כי בלי זה קשה לי לשתות נס קפה,ובדיוק כרגע אני שותה עם חטיף אנרג', 75 קלוריות שעל הקופסא כתוב:”חטיף דגנים עם שוקולד” של free זה טעים בטירוף וזה קריספי ואת יכולה לאכול 1 ורבע ממנו.
        תנסי ותהני

• כשתחזרי מהשקילה כנסי לפורום ואספר לך על המשקל שלי,טוב?
        אני מחכה לך ומאחלת לך הצלחה על המכשיר …
        נשיקות

נשקלת בבוקר, לא?
        איך היה לך?
        שירי.

• תמי…אמרתי לך כבר שאת איה קטנה לא? :))
        בכל מקרה מזדהה איתך ואפילו מבינה מאוד את הפחד הזה מפני הצלחה…אני יכולה לומר בכנות ובאומץ שכל אותם השנים בכוונה האבסתי את עצמי ועליתי במשקל, כי ידעתי ששומן מרחיק אנשים..
        פחדתי להיפגע…פחדתי לתת לאנשים להתקרב…זה לא עזר לי..לא היה לי טוב..אז החלטתי לשנות…וכיום טוב לי, אני מאושרת, ומצידי שיתקרבו כמה שיותר..:)) אני גאה במי שאני ואת זה אני חייבת לתוכנית ולאומץ שהיה בי.. וגם לך מגיע..!!
        ואני זוכרת את המייל ששלחת לי, וכל מילה שם הייתה אמורה להחרט לך בתודעה, מגיע לך תמי, אל תתני לפחד לשתק אותך ולנהל את חייך….לא מגיע לו…
        אז..מותר שיהיה קצת פחד, במינון נמוך, אבל את כבר יודעת שאת יכולה לגבור על הכל, ושאת לא לבד…אז פשוט צעדי איתנו בשבילים הלא מוכרים האלו…אני מבטיחה לך שזה ישתלם…
        את סומכת עליי נכון??
        אוהבת
        איה

• שייה לך בהצלחה היום

שיהיה לי כבוד להכיר אותך
        רוסי

• מותר לנו חצי כוס אפונה בנוסף אז אפשר בתור מרק פעם ביום.
        רשום לך ליד המתכון שנמצא באתר שמותר פעם ביום.

• לא משנה איזה פסטה – מה שנראה לך בעין.
        ומותר לך 1 כוס פסטה (לאחר בישול) + 1 שניצל טבעולייט.

• אני השבוע בשליטה ומקוה לתוצאות.
        תודה על שאת מתעניינת אוהבת רחל ציפורנית.

• להחליף בין ארוחת צהרים לערב ולא לאכוך ולשתות 3 שעות לפני השיקלה.

• קודם כל אל תוותרי על השקילה השבוע ולא קרה כלום את בת אדם ומותר לך ליפול,אני מקווה שאת המשכת בתכנית כרגיל אחרי הנפילה כי זה הכי חשוב לקום אחרי כל נפילה ולהשתדל שהן לא יקרו,מה זאת אומרת נפלת בעוד מנה מותרת?מה אכלת? והאם אכלת את כל הארוחות שבתכנית אתמול כל היום,או שוויתרת על משהו?

מחשבות חיוביות והכל יהיה בסדר. אני מאמינה בך. לא לפחד מהגולם שהוא יפחד ממך. מחר אני רוצה לשמוע ירדתי.
        בי בי ובהצלחה

הילוש…
        עצמי עיניים, בנשיקה שאני מעניקה לך כל פחדייך יתפוגגו..
        ושלא תעיזי לותר על הדלק השבועי..:)
        איה

גם אם לא הלך תמיד יש עד שבוע
        ואת יודעת שלא משנה מהגולם אומר
        החשוב הוא לדעת לקום
        אוהבת אותך רוסנה

באיזו שעה?

• יקירתי, אין דף רישום שלא מקבל מענה…
        ייתכן ששלחת אותו מאוחר אתמול ולכן היום או מחר תקבלי תגובה..
        לפי דעתי, התקשרי למשרד לוודא שהמייל הגיע…כי לעיתים בגלל נפלאות הטכנולוגיה הם לא מגיעים..
        יום קסום
        איה

• מה שלומך ? איך הלך השבוע ? מקווה מאד לראותך מחר.
        אצלי הכל בסדר שמרתי נהדר אכלתי את הדף הליכות ונראה מה יהיה . נקווה לטוב מחשבות חיוביות.
        מתגעגעת להתראות מחר ציפי פ.

ותודה רוסנה

תודה על העידוד :))

• את יכולה לשלש את הפחמימה בלי המנת בשר זאת אומרת לאכול 9כפות קוסקוס עם מלא ירקות שזה משביע מאוד..בהצלחה!!

היי רחלי…
        במקום המנה הבשרית 9 כפות פחמימה + 3 כפות פחמימה שמגיעות לך בארוחת צהריים.
        בהצלחה
        איה

• ואני חושבת שאני שותה מספיק מיים אני לא יודעת כמה כוסות זה 2 ליטר מיים אבל זה מה שאני בדרך כלל שותה פלוס מינוס
        ואני לא עושה ספורט!!! כי באמת שאני עובדת כל היום. חשבתי להתחיל ללכת לתחנת רכבת במקום לקחת את האוטובוס בבוקר אבלללל יורד שלג וממש ממש קר וצריך לעבודה ללבוש כל כך הרבה ושהולכים אז חם! ואני לא רוצה להגיע מסריחה לעבודה!

ומה שכן אי אפשר ממש ללכת ברגל כי ממש קר ויורד שלג שהופך לקרח אז לא שאי אפשר לעשות הליכה אי אפשר ללכת ביכלל!! כמו ללכת על קרח!! כל כמה שניות רואים מישהו מתהפך ברחוב 🙂
        אז.. זהו סורי שחפרתי לכם על הבוקר אבל אם תציעו הצעות אני ישמח!

ראשית כל ב ה צ ל ח ה שמחתי לראות שמארץ כה רחוקה משתתפים אתנו בתוכנית. אז ראשית כל הארוחות שאת אוכלת הם בסדר גמור חסרה לך רק ארוחת לילה מעדן 0% + פרי אל תוותרי המעדן בלילה עוזר לחילוף החומרים לעבוד. בנוסף מגיע לנו מנה מותרת המשמעות שלה שפעם בשבוע לא משנה היום ולא השעה את אוכלת מה שבא לך טעים ב-600 קלוריות בנוסף לארוחות. עוגה טובה, ופל עם גליה, בורקס, פיצה שווארמה מה שאת אוהבת תנצלי את זה מוסיף הרבה כוחות לעבור את השבוע. הצעתי לך גם פעם בשבוע להשקל באותו משקל ובאותה שעה יש משמעות לשקילה בין הבוקר לערב. תגווני לך את הארוחות שלא יהיה לך משעמם . בדבר תפריטים אין לי בעיה תמיד לכתוב לך. אני מכינה הרבה פשטידות, הכי חשוב מרק המרק עוזר לנו לעבור את היום וממלא ומשביע. האם את נמצאת שם בשליחות ? את גרה שם קבוע? בת כמה את ? שמחתי להכיר אותך דרך הפורום ושוב הצלחה.
        שמי ציפי פ. אני מזכירת בית ספר סבתא ל4 נכדים ואמא ל-3 ילדים אני נמצאת בתוכנית שנתיים וירדתי 32 ק”ג. בהצלחה בי בי
        לי אני רוצה להוסיף תמיד לשתות כוס לפני הארוחה וכוס אחרי הארוחה בסה”כ תשתי כ- 2ליטר מים ובמידה ואת יכולה יותר תגיע גם ל-3 ליטר. קצת ספורט לא יזיק בחוץ אי אפשר בגלל הקור מה קורה לחדר כושר?
        או באיזה קניון ענק שלכם לעשות כמה סיבובים.

התפריט שאת עושה נשמע מצוין בעיני בכל אופן רק שחסרה לך הארוחת לילה, והיא חשובה מאוד, הארוחת לילה לפני השינה

כולל חלבון חלב + פרי

חשוב לאכול את זה דווקא לפני השינה, וזאת הארוחה שהכי הייתי נוטה לוותר עליה כי לא תמיד הייתי רעבה (אני חוזרת מאד מאוחר מהעבודה) אבל היא שומרת עלינו מאוד, יש לה סוד לארוחה הזו, היא שומרת על כמות הסוכר שלנו מאוזנת ונמוכה בדם, כי הלילה הוא סוג של צום כמובן והסוכר בו נוטה לרדת. וזאת ביחוד אם סובלים מעודף משקל רב (לא שעולה מדבריו כי יש לך) אבל אם כבר מדברים על זה, כי מה שקורה הרבה פעמים כאשר יש עודף משקל יש תופעה שנקראת הנגדות אינסולין, כלומר שרמות האינסולין גבוהות מכמות הסוכר שיש בפועל לעכל וזה גם גורם לנו לאיתותים “אני רעבה”… “אני רעבה” אז כאשר ברצצנו לשמור על רמת יצור איסולין נמוכה (ההורמון שמפרק את הסוכרים) עלינו כל הזמן לאכול כמות קטנה של סוכר.

בהתחברות לנושא הקודם שהעליתי “לגוף יכולת מופלאה לריפוי”
        בתזונה נכונה יכולים אנו לשלוט בהרבה מהמחלות שיצרנו לעצמנו,
        לעולם לא נפרד “מהאישה השמנה” ומהנטייה שלנו להיות כזאת, אבל כן לאזן מחלת כגון סכרת לחץ דם כולסרטול טגלרציטים (שומנים בדם – איכס!) והשכלותיהם עניין של חיים או מוות…

נסחפתי אה?

קיצור לא לוותר על הארוחה לילה, אפילו שלא רעבים!

קלטו בכלל קטע הזוי, הגעתי למצב שאני לא רעבה?!…
        🙂

היי יעל….
        איזה כייף לקרוא את ההודעה שלך….
        ותראי לכולם איזה יופי את יורדת במשקל מאכילה נכונה…
        ההצעה הכי טובה שלי בשבילך היא לדבוק בתוכנית, לשתות מים ולאכול מנה מותרת(ויש שם דברים יאמי יאמי)..להכנס לפורום כשאת יכולה ולשתף..:)
        בהצלחה
        איה

קודם כל יפה על היוזמה שאת לוקחת על עצמך בשלט רחוק…
        גרתי בניו יורק שנה וקצת (בקווינס ליתר דיוק) ואני זוכרת שכל בוקר הלכתי ברגל עד העבודה שזה בערך שעה הלליכה… וזה היה בינואר מי כמוך יודעת איזה קפפפפפווואאא בעונה הזאת… בכל מקרה יש חדרי כושר שכונתיים כאלה שאין בהם הרבה אנשים שאני מאוד אהבתי ללכת….
        הלוואי והייתי יכולה להיות שם עכשיו במקומך!!
        אשמח לשמוע ממך בהמשך…

מוצגים 15 דיונים – 64,636 עד 64,650 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות