חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

אנטיפסטי דלעת

מרכיבים:

  • קילו וחצי דלעת פרוסה לפרוסות דקות
  • מעט מלח
  • מעט קינמון
  • שן שום פרוסה
  • 1/2 כפית פפריקה
  • כפית אורגנו
  • תרסיס שמן
  • מיץ סחוט מחצי לימון

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 220 מעלות, שמים את פרוסות הדלעת בקערה גדולה ומרססים בתרסיס שמן.
מערבבים את כל התבלינים עם פרוסות הדלעת באופן אחיד.
מסדרים בתבנית מתאימה (אפשר בחפיפה חלקית) ואופים עד שפרוסות הדלעת רכות ומשחימות קלות.

 

המנה חופשית!
פרוסות דלעת בתוך תבנית מלבנית לבנה עם מסגרת כחולה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות