חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

תבשיל דג, שעועית לבנה, רוטב עגבניות וחלב קוקוס עם כוסברה.

מצרכים:
2 פרוסות פילה מושט או כל דג אחר (200 גרם לפני הכנה)
חצי קופסא עגבניות מרוסקות ללא תוספת סוכר
7.5 כפות שעועית לבנה (קופסאת שימורים או קפואה)
4 כפות חלב קוקוס 22% (40 מל”ל)
חופן כוסברה קצוצה
תיבול- מלח, פלפל שחור
חצי כוס מים

אופן הכנה:
מרססים מחבת בספרי שמן ומעבירים לתוכה את השעועית הלבנה, מוסיפים את העגבניות המרוסקות וחצי כוס המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את 2 פרוסות הדג ואת קרם הקוקוס ומתבלים.
מבשלים כעשר דקות- רבע שעה עד שהדג משנה את צבעו ללבן והנוזלים מצטמצמים מעט
בהגשה מפזרים מעל כוסברה קצוצה.

ניתן לחלק את התבשיל בשתי צורות:
2 פרוסות פילה דג +3 כפות שעועית מבושלת וחצי מכמות הרוטב = חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן
(את 4.5 כפות השעועית שנשארה במחבת עם חצי מהרוטב ניתן לחשב כחלבון וחצי גבינה + מנת שומן)

פרוסת פילה אחת + 7.5 כפות שעועית וחצי מכמות הרוטב= חלבון בשר + פחמימה + מנת שומן
(את פרוסת הפילה שנשארה במחבת יחד עם שאר הרוטב ניתן לחשב כחלבון וחצי גבינה + מנת שומן)

ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות